Klatring og fjellsport

(NY!) Klatring på Voss

Ikke alle er klar over at Voss har mye fin klatring å by på. Vi har laget en oversikt over de beste klatrefeltene på Voss. Der kan du lese mer om klatringa på Staup, Lønahorgi, Bolstad og Møn (buldring).

20200607_154807.jpg

Kurs på Voss 28-29.mai og 11-12.juni 2022
 

Dette kurset gir deg ei innføring i teknikkar og ferdigheiter som trengst for å klatre ruter som er sikra med boreboltar. Kurset er praktisk retta med mykje klatretid. Etter kurset kan du det som trengst for å klatre saman med vener og familie.

Pris voksen:

Kr 3490,-

Birte_led_Eikedalen_edited_edited_edited

Voss: 04-05 Juni

9-10.juli 2022

Med naturleg sikringsutstyr kan du klatre der det ikkje finst tilrettelegging eller boltar – både i høgfjellet og i låglandet. På dette kurset lærer du korleis. Nøkkelord er sikringshandverk, metodar og taulagsrutiner. Ta klatringa di eit steg vidare og bli ein meir komplett klatrar.

Pris:

Kr 3490,-

standplass_lønahorgi.jpg

På forespørsel i perioden
15.juni til 10.oktober

Klatreturen til Lønahorgi gir en fin introduksjon til fjellklatring. Her får du øve på klatring i taulag, håndtere luftige omgivelser og gjennomføre flere rappeller. En bestigning av «Pionerruta» på Østpillaren gjør deg godt forberedt til klatreturer i høyfjellet, for eksempel i Jotunheimen.

Pris for to voksne:

Kr 5900,-

glade_kursdeltakere_edited.jpg

Innhald og tidspunkt som passar for deg!

Klatring passar for alle! Kunnskap om bruk av tau og klatreutstyr er ein døropnar til gode klatreopplevingar for både små og store. Eit privat klatrekurs sikrar deg eit individuelt tilpassa kursopplegg med rikt læringsutbytte.

Pris:

Etter avtale

Klatring på Voss. En fornøyd klatrer koser seg på solvarm klippe ved Staup.

Åpen for bestilling i perioden

20.mai til 25.oktober

Like nord for Voss ligger de flotte klatreklippene som kalles Staup. Her finner vi lette ruter, idylliske omgivelser og god fjellkvalitet. Et perfekt sted for utfordringer og klatreglede i bratte omgivelser! Med riktig utstyr og kompetent veileder fra Wild Voss får du prøve både klatring og rappell.

Pris voksen:

Kr 1790,-