Skreddersydde turer

Vi tilbyr personlige opplevelser i fri natur. Vi syr sammen komplette tur- eller kursopplegg som passer for ulike behov og gruppestørrelser. Vi er lokalkjente i Vossafjella, og vet hvor vi finner terreng og turer som passer til den enkelte gruppa. Vi tar utgangspunkt i vårt rike tilbud av turer og kurs, og tilpasser tur- eller kursopplevelsen til kundens ønsker.  

Hvordan gjør vi det?

Når du kontakter oss, ber vi om en samtale der vi finner ut av hva behovet deres er. Basert på informasjonen utarbeider vi et uforpliktende tilbud med planforslag og prisestimat. Vi tar utgangspunkt i vår etablerte portefølje av produkter (se over), og skreddersyr et opplegg.

 

Et typisk tilbud fra oss vil inneholde en tidsplan, utstyrsliste, rutebeskrivelse, krav til bekledning, og eventuelle læringsmål. Vi hjelper gjerne til med å organisere transport, måltider og overnatting. Vi har gode kontakter i reiselivet på Voss. 

Vår kompetanse - din trygghet

Våre veiledere, instruktører og guider er lokalkjente og har dokumentert kompetanse. Vi støtter oss til bransjen sine normer for gruppestørrelser, valg av terreng, metoder og sikkerhetstiltak. Våre turer og kurs er risikovurderte i tråd med gjeldende lovverk. Alle vurderinger knyttet til gruppas sikkerhet skjer i åpne prosesser der gruppa får ta del. På den måten sikrer vi at alle er informert i alle faser av turen. Vi kaller det "transparent guiding".

Se gjerne noen eksempler på tilbakemeldinger vi har fått fra deltakere på våre kurs og turer.

Våre gjeldande kjøps- og avtalevilkår finn du her. 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller vil du ha et tilbud, send epost til Øystein i Wild Voss: post@wildvoss.no eller ring på 93484041 .