Anbefalinger

Turlederkurs

– Guro Vike, Styreleder BSI Friluft

Jeg kom i kontakt med WildVoss gjennom et skredkurs på en turlederhelg med BSI Friluft vinteren 2017. Etter dette skredkurset har BSI Friluft arrangert skred- og vinterturlederkurs med WildVoss hver vinter. I tillegg har vi benyttet oss av WildVoss til skredforedrag/seminar som vi tilbyr våre deltakere på starten av sesongen samt til brekurs.​

Det viktigste jeg sitter igjen med er nok at jeg blitt mye bedre på planlegging av turer, bedre evne til å kunne vurdere terrenget og velge sikre ruter som igjen fører til at jeg har bakgrunn til å bidra i beslutninger på tur. I tillegg sitter jeg igjen med mye kunnskap om gruppedynamikk og gruppeledelse i vinterfjellet.

Det jeg mener er spesielt bra er de skreddersydde oppleggene og at det legges stor vekt på det deltakerne selv ønsker å bli bedre på. Jeg har vært mest på kurs og foredrag med Øystein som er en formidabel formidler som engasjerer og evner å få i gang refleksjoner hos deltakerne.


Skredkurs for damer

– Marita Silberg

Kom i kontakt med Wild Voss desember 2019. De hadde da lagt ut et event på Facebook med skredkurs for damer. Det første kurset ble fulltegnet raskt, så da kom spørsmålet om de kunne holde flere kurs for damer da vi var flere venninner som ville på kurs.​

Kurset gav en god innføring i skredlære, ta trygge valg ute i fjellet, og ikke minst god praktisk erfaring! Følte meg rett og slett tryggere etter endt kurs. Wild Voss har kompetente og engasjert instruktører! De besitter mye kunnskap som de er gode til å formidle.


Toppturkurs på Mjølfjell

– Rune Stromsnes

Min kone fant informasjon om Wild Voss på en facebook-gruppe og meldt meg på toppturkurs som bursdagsgave.​

Hun visste at jeg hadde et sterkt ønske om å lære mer om toppturer, orientering i vinterfjellet og skred. Fant informasjon om toppturkurs på Mjølfjell og spurte om jeg ønsket å delta. Noe jeg selvsagt sa JA til!

God innsikt i skredfare og hvordan den skal vurderes. God metodikk for risikovurdering og planlegging av tur. Enda større respekt for vinterfjellet, samtidig som jeg føler meg bedre rustet for å benytte fjellet og de mulighetene som ligger rett utenfor hyttedøren.​

Øystein er en rolig, tålmodig og flink pedagog. Bruker beskrivende eksempler og svarer grundig på oppfølgingsspørsmål. Øving i praksis er virkelighetsnær og relevant.