Topptur ski

Topptur på ski med Wild Voss

Stadig flere ønsker å dra på toppturer for å finne urørt snø og nyte gode skiopplevelser. Mulighetene for herlig skikjøring i dyp løssnø får mange til å spenne på seg toppturski for å jakte pudder. Fjellene nær Voss lokker med supert skiterreng, enkel tilkomst og massevis av snø uten skispor. Vi i Wild Voss vet hvor du finner den tryggeste toppturen med den beste snøen nær Voss.

Privat guide fra Wild Voss: snarveien til flott skikjøring!

På våre toppturer får du din egen private guide. Dermed kan du være sikker på at du får en tur som er tilpasset dine ferdigheter og dine ønsker. Vi er ute på skiturer flere dager i uka – hele vinteren. Derfor vet vi hvor snøforholdene er best, hvilket terreng vi bør styre unna og hvilke turer som passer til ulike ferdighetsnivåer. Vi vet at du har behov for å føle deg trygg og ivaretatt for å kunne nyte toppturen. Det er derfor vi bare selger toppturer med privat guide. 

Vår skredkompetanse – din sikkerhet

Toppturer i vinterfjellet krever solid kunnskap om snøskred. Faren for snøskred gjør mange engstelige for å dra ut på egne toppturer. Wild Voss er NF-sertifisert kursarrangør . Det betyr at vi bare bruker guider med sertifisert skredkompetanse og høy lokalkunnskap på våre toppturer. Våre guider forbereder alle sine turer grundig, slik at du kan være trygg på at sikkerheten er ivaretatt. Dermed kan du konsentrere deg om turopplevelsen og nyte skikjøringa.

Vårt tilbud av toppturer med guide

Wild Voss tilbyr guida toppturer tilpasset dine ferdigheter, fysiske form og ønsker. Nedenfor får du oversikt over vårt turtilbud.

Les hva andre turdeltakere synes om oss

Vi har hatt med oss mange turdeltakere på både toppturer og skredkurs. På vår nettside med anbefalinger kan du lese hva noen av dem sitter igjen med etter å ha vært med på tur med Wild Voss. 

Hvorfor bli med oss i Wild Voss på guida topptur?

  • Opplev mestring og skiglede på en topptur som er tilpasset ditt nivå.
  • Lær om trygge veivalg og vurdering av skredfare.
  • Kjenn gleden ved å sette egne skispor i urørt snø.
  • Nyt stillheten og finn roen, fjernt fra hverdagen.
  • Bli kjent med turmulighetene i snøsikre og skivennlige Vossafjell.
  • Få nærkontakt med vakker og imponerende høyfjellsnatur.

Velkommen på topptur med Wild Voss

Voss er vårt hjem og Vossafjella er vår hjemmebane. Vi er lidenskapelig opptatt av å dele gleden ved å være på tur med våre turdeltakere. Vi gleder oss til å være med deg på tur!

NB! Trenger du råd eller tips om føreforhold, ruter eller annet? Ta kontakt! Hos oss er gode råd gratis.

Opplevelser