Skredkurs

Din veiviser til sikkerhet i skredterreng

Hos Wild Voss tilbyr vi skredkurs som ikke bare lærer deg å gjenkjenne fare, men også hvordan du navigerer trygt i skredutsatt terreng. Våre kurs er skreddersydde for å møte behovene til skientusiaster på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne skikjørere.

Play Video

Toppturkurs

Et skredkurs for toppturinteresserte!

Vårt 20-timers toppturkurs gir deg skredkunnskapen du trenger for å dra på trygge toppturer! Du får to hele dager ute på topptur, med læringsmomenter underveis. Du vil få trening i å gjenkjenne skredterreng og fange opp tegn på skredfare. Kurset har base på Voss, dermed har vi kort kjøring til en rekke flotte turområder. Det betyr at vi lett kan tilpasse turene til vær og snøforhold. Slik får vi effektive dager med mye læring, selv midtvinters.

Les instruktørenes blogg-artikkel om dette kurset her.

 

Toppturhelg på Elva Hotell

Alle våre kurs kan kombineres med andre opplevelser på Voss. Om du ønsker å nyte topp kvalitet av mat og overnatting også, kan vi varmt anbefale toppturhelg på Elva Hotell!

Play Video

Anmeldelser

Hva sier andre som har vert på skredkurs?

Catty Pearson
6 Day-trip with avalanche course

Had such an incredible week learning to ski tour whilst on their avalanche course, I think it’s my new favourite sport. We were generally the only people wherever we went and had the most incredible fresh powder to ski down on, complete dream, plus I really feel I understand avalanches a lot better than I did! 

Anders Bjaaland
Dagskurs i kameratredning i skred

Med kun teoretiske kurs i bagasjen så vi behovet for å praktisere både ny og tidligere kunnskap før årets alpetur.  Dagen ble tilpasset våre behov, og vi satt alle igjen med en «aha»-opplevelse over hvor mye lærdom et praksis kurs faktisk kan gi. 

Marita Silberg
Skredkurs for damer

Kurset gav en god innføring i skredlære, ta trygge valg ute i fjellet, og ikke minst god praktisk erfaring! Følte meg rett og slett tryggere etter endt kurs. Wild Voss har kompetente og engasjert instruktører! De besitter mye kunnskap som de er gode til å formidle.

Forstå snøskredfare

Snøskred representerer en av de største farene i vinterfjellet. Våre kurs starter med det grunnleggende om hvordan og hvorfor skred oppstår. Lær mer om faktorer som værforhold, snødekke og terreng, og hvordan disse elementene samspiller for å skape skredfare. Denne kunnskapen er avgjørende for å treffe sikre beslutninger i vinterfjellet.

Dagskurs skred er et lavterskel kurs som gir deg forståelse for skredterrenget, og bidrar til at du føler deg tryggere på skitur. Dette kurset kan du ta om du er helt nybegynner til skredlære, eller om du vil friske opp i gamle kunnskaper. Når du føler at du trenger mer påfyll kan du bygge videre med mer avanserte kurs.

Du kan melde deg på vårt mest populære skredkurs nå!

Flere skredkurs med Wild Voss

Vi tilbyr flere typer skredkurs, tilpasset ulike ferdighetsnivåer. Følg lenkene til fyldigere kursbeskrivelser og meld deg på et av våre kurs:

Instruktørenes ekspertise

Våre instruktører er ikke bare lidenskapelig opptatt av skiglede og sikkerhet, men har også omfattende erfaring og sertifisert skredkunnskap. Som godkjent arrangørbedrift i Norsk Fjellsportforum (NF) benytter vi kun sertifiserte skredinstruktører med solid kompetanse. Våre instruktører deler sine erfaringer og sin innsikt, og sikrer at du får praktisk og relevant opplæring av høy kvalitet.

Fra kurs til praksis

Gjennom våre kurs har tidligere kursdeltakere fått uvurderlige ferdigheter som har blitt brukt i virkelige situasjoner. Les gjerne noen av deltakernes  anbefalinger som viser hvordan kunnskapen og ferdighetene fra våre kurs har bidratt til tryggere fjellturer.

Hvorfor velge Wild Voss?

Ved å velge Wild Voss for ditt skredkurs, velger du en partner som er dedikert til din sikkerhet og læring. Våre kurs er omfattende, praktiske og tilpasset for å gi deg den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å nyte flotte skiturer i vinterfjellet.

Kontakt oss

Er du klar for å ta dine skiopplevelser ett steg videre? Trenger du utfyllende råd og mer informasjon? Hos oss er gode råd gratis! Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Send epost eller ring Øystein på +47 93484041.