Skredkurs

Skredkurs med Wild Voss: Din veiviser til sikkerhet i skredterreng

I en verden hvor toppturer og heisbasert skikjøring tiltrekker stadig flere, er kunnskap om snøskred viktigere enn noen gang. Hos Wild Voss tilbyr vi skredkurs som ikke bare lærer deg å gjenkjenne fare, men også hvordan du navigerer trygt i skredutsatt terreng. Våre kurs er skreddersydde for å møte behovene til skientusiaster på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne skikjørere.

Forstå snøskredfare

Snøskred representerer en av de største farene i vinterfjellet. Våre kurs starter med det grunnleggende om hvordan og hvorfor skred oppstår. Lær mer om faktorer som værforhold, snødekke og terreng, og hvordan disse elementene samspiller for å skape skredfare. Denne kunnskapen er avgjørende for å treffe sikre beslutninger i vinterfjellet.

Wild Voss sine skredkurs

Vi tilbyr flere typer skredkurs, tilpasset ulike ferdighetsnivåer. Følg lenkene til fyldigere kursbeskrivelser og meld deg på et av våre kurs:

  • Dagskurs skred – gjenkjenn skredterreng: Lær å identifisere skredterreng og få grunnleggende skredkunnskap.
  • Kurs i heisbasert frikjøring: Bedre skiferdigheter gir mestringsfølelse og større skiglede. Mer skredkunnskap gir større trygghet. Dette helgekurset gjør deg til en bedre og tryggere skikjører.
  • Toppturkurs: Få skredkunnskapen og turferdighetene du trenger for å dra på egne trygge toppturer. Hvor som helst!
  • NF Videregående skredkurs: For de som ønsker å dykke dypere, dekker dette kurset mer avanserte temaer som trengs når du skal på tur i utfordrende skredterreng.
  • Dagskurs i kameratredning i skred: Lær livsviktige ferdigheter i kameratredning, inkludert bruk av skredsøker, spade og søkestang.

Instruktørenes ekspertise

Våre instruktører er ikke bare lidenskapelig opptatt av skiglede og sikkerhet, men har også omfattende erfaring og sertifisert skredkunnskap. Som godkjent arrangørbedrift i Norsk Fjellsportforum (NF) benytter vi kun sertifiserte skredinstruktører med solid kompetanse. Våre instruktører deler sine erfaringer og sin innsikt, og sikrer at du får praktisk og relevant opplæring av høy kvalitet.

Fra kurs til praksis

Gjennom våre kurs har tidligere kursdeltakere fått uvurderlige ferdigheter som har blitt brukt i virkelige situasjoner. Les gjerne noen av deltakernes  anbefalinger som viser hvordan kunnskapen og ferdighetene fra våre kurs har bidratt til tryggere fjellturer.

Hvorfor velge Wild Voss?

Ved å velge Wild Voss for ditt skredkurs, velger du en partner som er dedikert til din sikkerhet og læring. Våre kurs er omfattende, praktiske og tilpasset for å gi deg den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å nyte flotte skiturer i vinterfjellet.

Kontakt oss

Er du klar for å ta dine skiopplevelser ett steg videre? Trenger du utfyllende råd og mer informasjon? Hos oss er gode råd gratis! Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Send epost eller ring Øystein på +47 93484041.

Opplevelser