Klatreturer

Klatring er for alle!

På Voss er veien kort til klatring på klipper med fast, fint fjell. På jakt etter noe familievennlig? Få en introduksjon til klippeklatring og rappell på idylliske Staup.

Klar for en utfordring? Bli med oss på fjellklatretur til Lønahorgi!

Drømmer du om noen større? Få kontakt for å planlegge din første tur til Uskedalen eller Jotunheimen.

Play Video

Prøv klatring og rappell sammen med venner eller familie!

Vi lover at alle vil oppleve mestring og glede i bratte omgivelser - selv om du aldri har klatra før. Klatring er for alle!

Ved vakre Staup, noen kilometer utenfor Voss, ligger en idyllisk klatreklippe som byr på passelige klatreutfordringer.

Med riktig utstyr og kompetent veileder fra Wild Voss får du prøve både klatring og rappell.

Voss et klatredestinasjon

På Voss finnes klatring for alle nivåer og interesser! Fra naturskjønn lavlandsklippe med kort anmarsj til risslinjer med høy fjellkvalitet i mektige omgivelser.

Play Video

Anmeldelser

Hva sier andre som har vert på klatreturer?

Marita Silberg
Fjellklatrekurs

Kurset gav en god innføring i fjellklatring, ta trygge valg ute i fjellet, og ikke minst god praktisk erfaring! Følte meg rett og slett tryggere etter endt kurs. Wild Voss har kompetente og engasjert instruktører! De besitter mye kunnskap som de er gode til å formidle.

Andrew Cory
Klatreopplevelse på Staup

Went on a rock climbing outing with Øystein and could not have wished for a better experience.
His friendliness, knowledge, and passion made the trip unforgettable.

Sebastian A.
Klatreopplevelse i Sotra

We did the climbing experience with Carlos and it was absolutely amazing. Thank you Carlos!

Prøv fjellklatring på Lønahorgi ved Voss!

Denne turen gir deg en glimrende introduksjon til fjellklatring. Nærheten til Voss kombinert med relativt kort anmarsj gir mye tid i tauet sammenlignet med andre klatreturer.

Ruta byr på om lag 165 meter med klatring i fast og fint fjell i luftige omgivelser. «Pionerruta» på Østpillaren gjør deg godt forberedt til klatreturer i høyfjellet, for eksempel i Jotunheimen.

 

Hva om å prøve klatrekurs med Wild Voss?

Vi tilbyr flere typer klatrekurs, tilpasset ulike ferdighetsnivåer. Følg lenkene til fyldigere kursbeskrivelser og meld deg på et av våre kurs:

Instruktørenes ekspertise

Våre instruktører er ikke bare lidenskapelig opptatt av klatreglede og sikkerhet, men har også omfattende erfaring og sertifisering. Som godkjent arrangørbedrift i Norsk Fjellsportforum (NF) benytter vi kun sertifiserte høyfjell klatreinstruktører med solid kompetanse. Våre instruktører deler sine erfaringer og sin innsikt, og sikrer at du får praktisk og relevant opplæring av høy kvalitet.

Fra kurs til praksis

Gjennom våre kurs har tidligere kursdeltakere fått uvurderlige ferdigheter som har blitt brukt i virkelige situasjoner. Les gjerne noen av deltakernes  anbefalinger som viser hvordan kunnskapen og ferdighetene fra våre kurs har bidratt til tryggere fjellturer.

Hvorfor velge Wild Voss?

Ved å velge Wild Voss for ditt klatrekurs, velger du en partner som er dedikert til din sikkerhet og læring. Våre kurs er omfattende, praktiske og tilpasset for å gi deg den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å nyte flotte klatreeventyrer.

Kontakt oss

Er du klar for å ta dine skiopplevelser ett steg videre? Trenger du utfyllende råd og mer informasjon? Hos oss er gode råd gratis! Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Send epost eller ring Øystein på +47 93484041.