Klatrekurs

Din veiviser til sikkerhet på fjells

Lær håndverket som trengs for å klatre sikkert på egenhånd. Våre NF-sertifiserte instruktører kjenner fjellene på Voss. Vi arrangerer klatrekurs for nybegynnere og viderekomne, både i lavlandet og i høyfjellet.

Våre mest populære kurs:

-Introduksjonskurs i klatring. (2 dager).
-Kurs i fjellklatring. (2,5 ; 3 eller 5 dager).
-kurs i kameratredning. (2 eller 3 dager).
-Alpinkurs. (6 dager).

Play Video

Meistre grunnleggande metodar for sikker klatring

Dette kurset gir deltakarane ei innføring i teknikkar og ferdigheiter som trengst for å klatre ruter som er sikra med boreboltar. Kurset er praktisk retta med mykje klatretid. Eit viktig mål er at deltakarane skal få føle meistring og glede ved å klatre ute.

Etter fullført introduksjonskurs i klatring kan du det som trengst for å klatre saman med vener og familie – både inne og ute. Opplev mestringa og gleden som bare det bratte friluftslivet kan gi!

Du kan melde deg på vårt mest populære klatrekurs nå!

Voss et klatredestinasjon

På Voss finnes klatring for alle nivåer og interesser! Fra naturskjønn lavlandsklippe med kort anmarsj til risslinjer med høy fjellkvalitet i mektige omgivelser.

Play Video

Anmeldelser

Hva sier andre som har vert på klatrekurs?

Marita Silberg
Fjellklatrekurs

Kurset gav en god innføring i fjellklatring, ta trygge valg ute i fjellet, og ikke minst god praktisk erfaring! Følte meg rett og slett tryggere etter endt kurs. Wild Voss har kompetente og engasjert instruktører! De besitter mye kunnskap som de er gode til å formidle.

Andrew Cory
Klatreopplevelse på Staup

Went on a rock climbing outing with Øystein and could not have wished for a better experience.
His friendliness, knowledge, and passion made the trip unforgettable.

Sebastian A.
Klatreopplevelse i Sotra

We did the climbing experience with Carlos and it was absolutely amazing. Thank you Carlos!

Kurs i fjellklatring

3 dager videregående klatrekurs

Drømmer du om å klatre lange ruter eller bestige spisse fjelltopper? Har du klatret litt på boltede ruter og innendørs? Da vil du ha nytte av dette kurset. Med naturlig sikringsutstyr kan du klatre der det ikke fins tilrettelegging eller bolter – både i høyfjellet og i lavlandet. Med dette 30-timers kurset tar du klatringa di et steg videre og blir en mer komplett klatrer!

 

Flere klatrekurs med Wild Voss

Vi tilbyr flere typer klatrekurs, tilpasset ulike ferdighetsnivåer. Følg lenkene til fyldigere kursbeskrivelser og meld deg på et av våre kurs:

Instruktørenes ekspertise

Våre instruktører er ikke bare lidenskapelig opptatt av klatreglede og sikkerhet, men har også omfattende erfaring og sertifisering. Som godkjent arrangørbedrift i Norsk Fjellsportforum (NF) benytter vi kun sertifiserte høyfjell klatreinstruktører med solid kompetanse. Våre instruktører deler sine erfaringer og sin innsikt, og sikrer at du får praktisk og relevant opplæring av høy kvalitet.

Fra kurs til praksis

Gjennom våre kurs har tidligere kursdeltakere fått uvurderlige ferdigheter som har blitt brukt i virkelige situasjoner. Les gjerne noen av deltakernes  anbefalinger som viser hvordan kunnskapen og ferdighetene fra våre kurs har bidratt til tryggere fjellturer.

Hvorfor velge Wild Voss?

Ved å velge Wild Voss for ditt klatrekurs, velger du en partner som er dedikert til din sikkerhet og læring. Våre kurs er omfattende, praktiske og tilpasset for å gi deg den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å nyte flotte klatreeventyrer.

Kontakt oss

Er du klar for å ta dine klatreopplevelser ett steg videre? Trenger du utfyllende råd og mer informasjon? Hos oss er gode råd gratis! Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Send epost eller ring Øystein på +47 93484041.